Vier Voeters page theme header image

Adopteer hond Mura

Bang en wanhopig rende een hond over de weg. Links en rechts van haar schoten auto's voorbij. Zo vonden we Mura in de straten van Boekarest. Gelukkig konden we haar veilig vangen. 

Van die bange Mura is tegenwoordig weinig meer over. Nadat ze was bijgekomen, kwamen we er namelijk als snel achter dat Mura een lieve, aanhankelijke hond is. Zo lief zelfs, dat ze werd opgeleid tot therapiehond. Die rol vervult ze nog altijd met succes. 

Mura is een van de honden in ons Dogs for People programma. Als hulphond helpt ze nu kinderen en ouderen met psychische en fysieke problemen. Ze biedt deze mensen troost, plezier en geluk. 

Adopteer Mura en draag bij aan haar nieuwe leven als hulphond! Help Mura tal van mensen te helpen!   

Word je adoptieouder van een VIER VOETERS dier? Dan ontvang je:

  • Een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat, met een mooie foto van Mura.
  • Meerdere keren per jaar een speciale nieuwsbrief met een uniek inzichtje in haar leven. 

VIER VOETERS legt dierenleed bloot, redt en beschermt dieren. Wereldwijd. Alleen met jouw hulp kunnen we deze geredde dieren de opvang bieden die ze zo verdienen. Met jouw steun draag je bij aan de verzorging en opleiding van Mura. 

Adopteer Mura nu

Mura laat zien dat zwerfhonden niet alleen lief en mooi zijn, maar ook écht een verschil kunnen maken. Als adoptieouder maak jij ook het verschil. Help jij Mura in haar nieuwe leven als therapiehond?