Vier Voeters page theme header image

Geen enkel dier mag in de kou staan

Zwerfdieren vechten iedere dag voor hun leven, ook tijdens de feestdagen. Te veel honden, overal ter wereld, moeten de vrieskou trotseren. Zonder hulp zullen veel zwerfdieren en verwaarloosde huisdieren de komende maanden niet overleven. Laat dit niet hun laatste kerst worden. 

Bijvoorbeeld hond Lola, die we in Roemenië vonden. Omdat ze te groot werd en te veel blafte, zette haar baasje haar aan de ketting. Buiten, in een gammel hok vol gaten en kieren. Bijna een jaar lang raakte niemand het arme dier aan. Niemand keek naar haar om. Ook niet tijdens de ondraaglijke vrieskou in de lange, donkere winter. 

Haar ketting zat veel te strak. Ze had diepe wonden in haar nek toen we haar konden redden. En dat was niet alles: ze was ondervoed, getraumatiseerd en had geen medische zorg gehad. Gelukkig konden we haar naar onze opvang in Roemenië brengen, waar ze alle zorg en liefde krijgt die ze verdient. 

Maar er zijn nog zoveel honden als Lola. Geef jij ze het mooiste kerstcadeau dat ze kunnen wensen? Doneer nu en geef ze een kans om te overleven. 

De winters in Roemenië en andere landen in Oost-Europa zijn ijskoud. Samen zorgen we voor voedselacties op straat en houden we opvanglocaties in deze regio's warm. Jouw gift helpt! 

  • 15 euro voor dekens en stro in de opvang
  • 25 euro voor voer voor de honden die op straat leven
  • 40 euro als bijdrage aan de hoge elektriciteitskosten van de opvang

Geef direct en help deze dieren! 

Red honden als Lola

Naar honden als Lola wordt nauwelijks omgekeken. Iedere dag moeten ze vechten voor hun leven. Met jouw hulp kunnen we deze dieren redden. Mogen de honden deze kerst op jou rekenen?