Vier Voeters page theme header image

Help grote katachtigen bij LIONSROCK

LIONSROCK is ons reservaat voor grote katachtigen uit de hele wereld. De dieren komen uit fokkerijen, circussen, dierentuinen, privébezit of zijn zelfs gered van de jacht. Ze komen uit vreselijke omstandigheden, vaak gehouden in veel te kleine kooien, verwaarloosd en mishandeld. 

Gelukkig heeft VIER VOETERS deze dieren kunnen redden en naar LIONSROCK kunnen brengen. LIONSROCK is met een oppervlakte van 1.250 hectare één van de grootste reservaten voor grote katachtigen ter wereld. Ruim honderd leeuwen, tijgers, luipaarden en cheeta's hebben het geluk om LIONSROCK op dit moment hun thuis te noemen.  

Maar de verwaarlozing, mishandeling en stress in hun eerdere leven leiden er vaak toe dat deze dieren niet meer terug naar de natuur kunnen. Hoe sterk en majestueus ze van buiten ook lijken, ze hebben extra zorg en een veilige omgeving nodig. 

Met jouw donatie help je de grote katachtigen aan de zorg die ze nodig hebben. Samen kunnen we deze dieren een fijn leven bieden in een veilige en natuurlijke omgeving! 

Steun de dieren in LIONSROCK

Met jouw donatie help je de grote katachtigen in LIONSROCK bij hun nieuwe leven. Samen kunnen we ze de zorg bieden die ze nodig hebben!