Vier Voeters page theme header image

Help straathonden aan een warm bed in dierenasiel Speranta

Roemenië heeft te kampen met veel ongewenste honden. Ze zwerven op straat of worden gedumpt op ondenkbare plekken. Dierenasiel Speranta vangt meer dan 550 van deze honden op en geeft ze onderdak, voedsel en medische zorg.  

Dagelijks komen er nieuwe honden in Speranta. Ze worden op straat gevangen of worden voor de deur van het asiel achtergelaten. Dozen en kisten vol puppy's worden dagelijks gedumpt. Ze hebben stuk voor stuk aandacht, voedsel en verzorging nodig. Sommige honden zijn er zelfs zo slecht aan toe, dat zij de rest van hun leven specialistische zorg nodig hebben.  

VIER VOETERS ondersteunt Speranta zodat de honden de benodigde zorg krijgen. Speranta is Roemeens voor hoop, en dat is precies wat dit asiel deze honden biedt. Veel van de dieren hebben vreselijke verledens, sommigen zijn zwaar mishandeld, waardoor ze bij Speranta langzaam weer vertrouwen in de mensheid moeten opbouwen. Met liefdee, aandacht en zorg proberen de medewerkers van het asiel zoveel mogelijk honden klaar te maken voor een liefdevolle adoptie.  

Met jouw donatie kunnen we al deze honden de zorg bieden die zij zo hard nodig hebben!   

Steun de honden bij Speranta

Met jouw donatie help je de geredde honden in Speranta bij hun herstel en leven in het asiel. Zo kunnen we zoveel mogelijk dieren helpen aan een tweede kans in het leven!