Vier Voeters page theme header image

10 leeuwen hebben dringend redding nodig

In een fokkerij in Zuid-Afrika zitten tien leeuwen opgesloten is een onveilig verblijf. De kans dat ze uitbreken is groot. Daarom moeten ze snel gered worden. De autoriteiten hebben VIER VOETERS gevraagd de leeuwen op te vangen. Als we de leeuwen niet naar een veilige plek kunnen brengen, bestaat het risico dat de autoriteiten overgaan op euthanasie…  

Dat kunnen we natuurlijk niet laten gebeuren. De drie mannetjesleeuwen en zeven leeuwinnen verdienen een nieuwe start in hun leven. Die kunnen we geven, namelijk in LIONSROCK Big Cat Sanctuary. Dit is ons reservaat in Zuid-Afrika, waar we een groot buitenverblijf hebben. Hier krijgen ze alle ruimte en de kans om eindelijk écht leeuw te zijn.  

Help ons alsjeblieft mee deze megaredding te realiseren. We kunnen deze tien leeuwen toch niet aan hun lot overlaten? Doneer nu en red deze tien leeuwen! 

Help deze 10 leeuwen

Een megaredding om 10 leeuwen een goed leven te bieden. Deze kans kunnen we niet voorbij laten gaan! Help jij mee deze leeuwentroep naar LIONSROCK te brengen? Doneer nu.