Vier Voeters page theme header image

Zeven geredde leeuwen hebben hulp nodig!

Een geslaagde grote reddingsactie! Zeven jonge leeuwen zijn uit hun uitzichtloze situatie in Roemenië gehaald en naar FELIDA, onze opvang in Friesland, gebracht. Met jouw hulp is dit hun kans op een beter leven.

De medische zorg en opvang van deze verwaarloosde en mishandelde leeuwen kost veel tijd en geld. De 7 geredde leeuwen moeten allemaal medisch gekeurd en behandeld worden. Ze hebben opvang nodig in goede, geschikte verblijven met genoeg verrijking en specialistische voeding.

Om zwaar getraumatiseerde leeuwen en tijgers, zoals deze 7 leeuwen, de juiste zorg te kunnen blijven bieden, hebben we jouw hulp nodig.


Wat moet er gebeuren?

Vaak zijn de medische problemen en de trauma’s door het gruwelijke verleden van geredde dieren enorm groot. Dan hebben deze geredde dieren constante specialistische zorg nodig. De zorg die deze dieren bij FELIDA krijgen is dan ook onmisbaar.


Jouw donatie betekent het verschil voor deze zeven leeuwen:

Je draagt bij aan de opvang en voeding, zoals een lolly van vlees waar een leeuw lang zoet mee is

Je draagt bij aan de medische keuring en behandelingen die de leeuwen hard nodig hebben

Je draagt bij aan heerlijke klim- en luierplateau’s

Deze 7 leeuwen zijn gered uit een achtertuin waar ze opgesloten zaten in veel te kleine kooien. Nu willen we ze het passende verblijf en de specialistische zorg bieden die ze zo verdienen. Zij verdienen een kans op een beter leven. Help je mee? Iedere donatie telt.

Help deze leeuwenfamilie